Hihetetlen és egyben nagyon megható számunkra az, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) is ügyünk mellé állt, és a jövőben segíteni fogja közös munkánkat. A sajtótájékoztatón Ruprecht László séf – a SVÉT elnöke – és Norbert Halászzip’s brewhouse, a koncepció megálmodója- mellett, nagy megtiszteltetés számunkra, hogy jelen volt Fülöp Attila államtitkár úr is.

A Mosolyt Fakaszt Programról pár gondolat:

2019 júliusa óta sikerrel és pozitív visszhanggal zajlik Miskolcon a koncepció megálmodója, a Stílusos Vidéki Éttermiség egyik legfrissebb tagja, a Zip’s szervezésében, egy érdekes társadalmi-gasztronómiai programsorozat. Gyermekotthonokból fogadnak csoportokat a Zip’s Brewhouse belvárosi étteremben és látják vendégül őket. Közben a vendéglátásról, mint lehetséges vonzó pályáról mesélnek nekik, inspirálóan.

Nagy megtiszteltetés a SVÉT számára és fontos feladatunknak tartjuk, hogy ezt a nagyszerű kezdeményezést országos szintre emelve partnerként, a Zip’s Brewhouse étterme mellett, valamennyi SVÉT tagra kiterjesztve mutassuk be, népszerűsítsük a hazai magas szintű gasztronómiát az állami gondozásban élő fiatalok számára, segítséget nyújtva ezzel a mindennapokban, illetve akár később a pályaválasztásban.