Kedves SVÉT Barátok!

Röviden összegyűjtöttünk Nektek néhány fontos technikai információt az idei Hú!SVÉT+SWEET eseményünkkel kapcsolatban. A végleges programot és az idei helyszíneket térképpel jelölve itt találjátok!

Szeretettel várunk Benneteket Palonyán!


Kell regisztrálnom?

Az idei esztendőben sem kell regisztrálnotok magára a rendezvényre, érkezés után rögtön tudtok majd kóstolni. Csak bizonyos programok a REGGELIK, és a pénteki JÓTÉKONYSÁGI VACSORA volt regisztrációhoz kötve a korlátozott férőhelyek miatt. Ezek a programok beteltek, nem tudunk fogadni több regisztrációt.


Mikor érkezzek?

Amennyiben regisztráltál a reggeli program, 9:30-kor várunk szeretettel a PalKonyha helyszínen (térkép 10). Lesz hideg pezsgő a SAUSKA Pincészet jóvoltából, meleg kávé „A Kávé Háza” prezentálásában, és hideg-meleg reggeli falatok a Babka Budapest és a PalKonyha közös kínálásában. A reggeli ára 4000,-Ft/fő, melyet kérünk hozz magaddal és belépéskor a helyszínen tudod fizetni készpénzben.

Amennyiben nem regisztráltál a reggeli programra, 11-órától szeretettel invitálunk Benneteket a Törley Pezsgő teraszra (térkép 6.) egy „napindító” pezsgőzésre, valamint amennyiben nem rendelkezel PayPass bankkártyával a fesztivál kártya pontokon (térkép 1, 4, 6,),  fel tudod venni szükséges „muníciót”. A NESPRESSO kávé pontokon szintén 11-órától tudtok egy jó kávét inni nyitás előtt. Az éttermeknél 12:00-órától tudtok majd kóstolni. Idén szombaton 20-óráig-, vasárnap 18-óráig, valamint a készletek erejéig várunk Benneteket. Hivatalos „after party” pécsi zenész és dj barátainkkal szombaton a Haraszti Pincénél lesz majd (térkép 4.) Ismét kiszínezzük az éjszakát.


Hogyan tudok fizetni?

Az idei rendezvény készpénzmentes övezet. Az éttermeknél és a helyszíneken kizárólag PAY PASS bankkártyáddal, valamint FESTIPAY kártyával tudsz majd fizetni. A faluban 3-helyszínen lesz FESTIPAY feltöltő pont (térkép: 1, 4, 6) ahol a kártyákat tudjátok tetszőleges összeggel KÉSZPÉNZZEL tölteni majd. Valamennyi helyszínen lesz lehetőséged 2000,- 5000,- 10.000,- Ft értékkel előre töltött kártyákat kölcsönözni készpénzért. A kölcsönzött FESTIPAY kártyákon 500,-Ft kaució lesz melyet vissza kapsz majd, amikor a kártyát visszaadod a négy feltöltő pont (térkép: 1, 4, 6, 10) valamelyikén*.
(*tehát pl. a 2000,-Ft-os kártya 2000+500,- Ft-ba kerül majd, az 500,-Ft-ot visszakapod mikor leadod a kölcsönzött kártyákat)
A kölcsönzött fesztivál kártyákat csak ezen a négy ponton tudod visszaváltani. A kártyákon lévő teljes összeget kérjük fogyasszátok le, mert pénz-visszafizetés technikai okokból nem lehetséges.


Kikkel találkozhatsz idén Palkonyán?

A Hú!SVÉT+SWEET idén soha nem látott izgalmas kínálattal vár téged Palkonyán.

A vidéki éttermek szombaton 11 helyszínen, (1: Mokos Pincészet, 2: Németh és Németh Pince, 3: Blázsovics Pince, 4: Haraszti Pince, 5: Hárságyi Pince, 6: Cifra Udvar, 7: Parázs Vendégház, 8: Suta Pince, 9: Faluház, 10: Palkonyha, 11. Romgaléria Major Judit)

A vidéki cukrász műhelyek vasárnap 6 hivatalos helyszínen várnak majd benneteket: (térkép en zöld színnel jelölve: 2: Németh és Németh Pince, 4: Haraszti Pince, 5: Hárságyi Pince, 6: Cifra Udvar, 7: Parázs Vendégház, 10: Palkonyha,)

A helyszíneket nagy “STÍLUSOS VIDÉKI HELYSZÍN ITT!” táblákkal jelzünk majd. A falu látványosságai, a sváb tájszoba, a Szent Erzsébet templom, a közösségi herbárium is megtekinthető lesz majd, valamint egyes helyszínek izgalmas kulturális (térkép: 5, 6.) és gyermek és kézműves (térkép 11.) programok is várnak majd rátok. Idén a szellemi táplálékot a kóstolókkal egybekötött beszélgetésekkel a SVÉT Gasztro Pódium biztosítja (térkép: 10.)


Közlekedés, parkolás, SVÉT BUSZJÁRAT

Amennyivel autóval érkezel, kérjük használd a kijelölt parkolókat a LASSULJ BE vasútállomásnál és a Mokos Pincészet előtt, valamint a komolyabb dugók elkerülése miatt a faluban csak az út egyik oldalán parkoljatok, ennek koordinálását polgárőr barátaink segítik majd. A SVÉT „RETRO” BUSZJÁRAT menetrend szerint közlekedik majd Pécs-Palkonya-Villány vonalon így a „jogosítványt a szállásotokon tudjátok hagyni ezen a két napon. A közlekedést taxi szolgáltatók is segítik majd.