Gundel Művészeti díjas séfünk Tanczer Milán és mestere Ruprecht László közreműködésével 2017. április 6. csütörtök 18:30 óra

Menü:

Menü:
Csirág magyarosan
Fogadó falat Gundel Károly receptje alapján
Káli Kövek Sauvignon Blanc Balaton-Felvidék 2016

Zöldfűszeres malac kocsonya fürj tojással
Hideg előétel Gundel Károly receptje alapján
Hernyák 2091 Cuvee Etyek 2014

Harcsa filé mangalica szalonnával,
tavaszi zöldségekkel
Meleg előétel Gundel Károly receptje alapján
Bussay Szürkebarát Csörnyeföld Zala 2013

Paprikás csirkemell Kalla módra,
gombákkal és snidlinggel
Főétel Kalla Kálmán receptje alapján
Légli Landord Chardonnay Dél-Balaton 2013

Borjú Oszkár
Főétel Lukács István receptje alapján
Demeter Zoltán Veres Furmint Tokaj 2013

Gundel palacsinta
Desszert Gundel Károly receptje alapján
Gróf Degenfeld Édes Szamorodni Tokaj 2013

A részvételi díj: 15.900.-Ft,
jelentkezni a +36-20-390-5418 telefonszámon lehet Tatai Márknál