Az év első nagyszabású SVÉT eseménye A Stílusos Vidéki Éttermiség, az Európa Rendezvényiroda, a Tokaji Borbarátnők Társasága, a Magyar Konyha és a Magyar Turisztikai Ügynökség közös szervezésében az Európa hajón.

Időpont: 2017. február 25.

Helyszín: Európa hajó, Budapest

Fotók by Szindbád.

BÁLI MENÜ

Fogadó falatkák:
Apaji bivaly tatár
Keleméri bárány májpástétom
Préselt mádi kecske terrine
Fogadó italok:
Demetervin Extra Brut 2014
Erzsébet pincészet – Király dűlő Furmint 2015

Hideg előétel:
Szilvásváradi pisztráng, keszthelyi tokhal, magyar kaviár, torma, cékla és paszternák
Béres pincészet – Tokaji Lőcse Furmint 2015

Meleg előétel:
Házi nyúl, tanyasi jérce, káposzta, sütőtök, levendula
Szent Tamás Percze Furmint 2015

Főétel:
Csegei napos borjú, szőke mangalica, csicsóka, alma, hagyma
Árvay pincészet – Istenhegy Furmint 2015

Főétel:
Bőszénfai szarvasborjú, Rohodi marha, mecseki szarvasgomba, zeller, karotta
Szepsy pincészet – Úrágya Furmint 2015

Desszert:
Házi krémes, dió, homoktövis, Gere verjus
Tokaj Nobilis – Amicus 2015

Digestive:
Patrícius – 6 puttonyos aszú 2006

Asztalfoglalás: info@europahajo.hu

Molnár Vivien: 06/ 20 961 6995