November 5.

Az Egri Szimfonikus Zenekar által játszott, ismert, kedvelt operák és a szimfonikus irodalom vidám gyöngyszemei mellé a borkultúra és a csúcs gasztronómia kincseit szolgálja fel a Macok Bisztró.
A Stílusos Vidéki Éttermiség séfjei készítik az ötfogásos vacsorát, amelyhez öt kiváló borász kínálja borait.

A MENÜSOR

  • Fogadó ital: St. Andrea Cuvée 2010
  • Verjus-ban érlelt kacsamáj, vízi bivaly tatárral, korianderes karotta krémmel
    Tokaji Furmint
  • Házilag füstölt, langyos tokhalfilé, pisztráng galuskával, szarvasgombás paraj gombóccal, sütőtökkel
    Gál Tibor Egri Csillag 2015
  • Mangalica karaj, rántott borjúlábbal, vargányás csicsókával, szeder carbonaréval
    Kovács Nimród Pinot Noir 2012
  • Lassan párolt marhanyak, szarvas bélszínnel, kétféle káposztával, szerecsendiós morzsával
    St. Andrea Áldás 2014
  • Sándor Tamás sajtválogatás
  • Lud-bó, fekete ribizli fagylalttal
    Hegyi-Kaló Turán Válogatás 2015

Részletek és foglalás itt!