A STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG TALÁLKOZÓJA, a SVÉT8 a Veszprémi Várban szeptember 11-én. Minden, amit az egynapos fesztiválról tudni érdemes.

A SVÉT8 étlapja letölthető és kinyomtatható pdf-fájlban itt!

A levesek és a desszertek: 800 Ft, az előételek és főételek: 1.000-1.400 Ft közötti áron lesznek kaphatóak.

Kuponok, fizetés:
A fesztivál területén belül kuponokkal tudtok fizetni. A kuponokat a bejáratnál tudjátok készpénzzel és bankkártyával (Visa, Mastercard, Maestro) illetve Széchenyi Pihenőkártyával (OTP, MKB, K&H) megvásárolni, különböző címletekben! A megmaradt kuponokat nyitvatartási időben bármikor VISSZAVÁLTHATOD legkésőbb a fesztivál zárásáig, azaz 19:00 óráig! A fesztivál zárását követően NINCS lehetőség a kuponok visszaváltására! Készpénz használata a fesztivál területén belül nem lehetséges!

Az idei rendezvény az „örökségünk és kreativitásunk” mottót kapta, melynek értelmében az éttermek egy tradicionális magyar fogással, valamint egy modernebb étellel készülnek. 19 étterem, 38 fogással várja az érdeklődőket, a borokat pedig a Balatoni Kör borászainak válogatása adja.

Időpont: 2016. szeptember 11., vasárnap, 12:00-19:00
Választható időpontok: 12:00-15:00, 15:00-18:00
Ételkiszolgálás: 12:00-18:00

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció lezárult, mindkét turnus megtelt.

Az idei házigazda a veszprémi Chianti Étterem. Az eseménynek a patinás, barokk stílusú veszprémi Vár ad otthont. Ezen a délutánon a Vár lezárásra kerül, belépés csak érvényes regisztrációval.

Ezen a napon a Várban és az Erzsébet ligetben található alábbi múzeumok és kiállítások kedvezményesen látogathatók! 

Belépés a fesztiválra:
A Regisztrációnál tudjátok érvényesíteni a belépésre jogosító vonalkódokat. Kérjük, mutassátok be telefonon vagy nyomtatott formában a regisztrációt követően, e-mailen kapott vonalkódotokat munkatársainknak a regisztrációs ponton. Ezt követően kapjátok meg a regisztrációban megadott számú, belépésére jogosító karszalagokat.
Egy vonalkódot csak egyszer tudtok felhasználni, így kérjük, hogy ha többen regisztráltatok az adott email címen, egyszerre érkezzetek!
Ha a regisztrációs időpontodra nem tudsz pontosan megérkezni, nem probléma, a regisztráció az általad választott időintervallum teljes egészében érvényes, viszont a másik turnusra nem tudod átvinni.

Résztvevő Éttermek

 1. Anyukám Mondta (Encs)
 2. Baricska Csárda (Balatonfüred)
 3. Chianti Étterem (Veszprém)
 4. Erhardt Étterem és Panzió (Sopron)
 5. Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád)
 6. IKON Étterem (Debrecen)
 7. Kistücsök Étterem (Balatonszemes)
 8. Macok Bisztró és Borbár (Eger)
 9. MANDULA Étterem és Bor-Bár (Villány)
 10. Nomád Hotel (Noszvaj)
 11. Rosinante Étterem (Szigetmonostor)
 12. Viator Apátsági Étterem (Pannonhalma)
 13. Walter Vendéglő (Perbál)
 14. PalKonyha (Palkonya)

Vendég éttermek:

 1. Oliva Étterem (Veszprém)
 2. Villa Medici Étterem (Veszprém)
 3. Jankovich Kúria(Rácalmás)
 4. Kővirág Panzió és Étterem (Köveskál)
 5. Spaletta Étterem és Sörház (Kecskemét)

Programok

A délben kezdődő rendezvényen nem csak a kulináris élvezeteknek hódolhatunk, ugyanis a hangulatfestésről kiváló együttesek gondoskodnak majd: zenél Kalló Zoli és Cigányzenekara, a Kredenc Sound System és a Szakál Norbert Duó egészen este hat óráig.

Egyéb programok

12:00 – 18:00 kreatív gyereksarok
12:00 – 18:00 kedvezményes múzeumlátogatási lehetőség

Megközelítés, parkolás

Gyalogosan az Óváros tér felől. A Vár bejáratát Google Maps-en így éred el a legkönnyebben (csak gyalogos megközelítés!): Veszprém, Vár utca 2.

Parkolni az Óváros téren, az Erzsébet ligetben (Google Maps: Veszprém, Erzsébet sétány 1.) és a környező felszíni parkolókban ingyenesen lehetséges, ahonnan a rendezvény helyszíne 3-5 perces könnyű sétával elérhető.

Aki fedett parkolót szeretne, a térítés ellenében igénybe vehető, szintén a közelben található Bagolyvári parkolóházat vagy a Szeglethy utcában található mélygarázst ajánljuk.

Tömegközlekedés: helyijárat Autóbusz-állomás, Hotel vagy Színház megálló.