A vendégek helyet foglaltak az alsó fedélzeti fehér bőr ülőkön. A frissen lakkozott fa borítás és a hangulatvilágítás igazán elegánssá varázsolták a légkört. Ezen az estén mindenki a legszebb ruháját viselte: a nők abroncsos szoknyát és fejfedőt, a férfiak cilindert és szmokingot öltöttek. Pezsgő gyöngyözött a kristálypoharakban, a beszélgetés kezdett egyre felszabadultabbá válni. A felső szinten személyzet tüsténkedett: edények, poharak, evőeszközök halk csörömpölése szűrődött ki. A köteleket eloldották, a kapitány meghúzta a kürtöt, a gőz az égbe szökött. Az esti fényekben szikrázó Duna vizén lassan megindult a hajó.

HIDEG ELŐÉTEL
Sült szarvas-carpaccio kacsamájjal és ecettel

MELEG ELŐÉTEL
Házilag füstölt tokhalas gyoza, spárgával és bébi karottával, füstölt tejfölhabbal tálalva

FŐÉTEL I.
Gyöngyös melle parajos hajdinagombóccal, klorofill-mártással és konfitált gombával

FŐÉTEL II.
Lassan párolt marhaoldalas, sós-tejes pitével, pok choi-val, rebarbarával, uborkával és korianderrel​

DESSZERT
Kakukkfüves krémes tejberizs, sárgabarackos sült fagylalt​

További részletek itt!