A Manga, bár hivatalos megfogalmazásként étterem, a mi felfogásunkban egy olyan családias környezet, ahol a vendéglátás új értelmezést kap.Mangalica referencia “étterem” lévén küldetésünknek érezzük, hogy ezt a hungarikumot a fülétől a farkáig méltó formában tálalhassuk fel az ide látogató barátaink és vendégeink számára. Mi nem a struktúrákat, textúrákat szeretnénk bemutatni, inkább a helyi, illetve a magyar nyersanyagok segítségével az ízek által adott élményekre koncentrálunk. Bárki betekintést nyerhet műhelyünk és a birtok életébe, sőt kivételes alkalmakkor akár részt is vehet az általunk vezetett főzőtanfolyamokon.

Éttermünkbe bejelentkezés szükséges, hiszen a szezonális menüt minden alkalommal előre egyeztetjük a vendégeinkkel.

Látnivalók

Hernyák Birtok

A birtok ahol a Manga is található, Etyek egyik legszebb fekvésű dűlőjében az Öreghegyen található. Sok különleges  élménnyel is szolgál a Hernyák család által alapított 8 hektáros  kis ékszerdoboz . A borászat mellett párlat és  pezsgőkészítés is folyik, illetve hamarosan bekapcsolódik, a Rusztik nevezetű helység, ahol  egy jó bor elfogyasztása mellett,  egy-két hideg  falatot vagy  egy meleg egytálételt  is el lehet fogyasztani .

Korda Filmpark
Egyedülálló új látványosság a filmek szerelmeseinek! Közép-Kelet-Európa első filmes látogatóközpontja, a Korda Filmpark . Sok más produkció mellett a Pokolfajzat 2. – Az aranyhadsereg (Hellboy 2. – The Golden Army) című film, A Borgiák (The Borgias) és A katedrális (The Pillars Of The Earth) című TV-sorozatok folytatásának helyet adó Korda Stúdió műtermei és szabadtéri díszletei között található látogatóközpont emlékezetes pillanatokat, felejthetetlen szórakozást biztosít mind egyéni, mind csoportos látogatók számára.Az interaktív kiállítás és a stúdiótúra mintegy két órás program, amelyet animátorok tesznek még élvezetesebbé. Az általános programokon túl a látogatócsoportok egyedi programokat vehetnek igénybe külön szolgáltatási csomagból!

Manga gasztróműhely hírei