Jelentkezés a Hú!Svét rendezvényre

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Hány fő felnőtt (kötelező)

Hány fő gyermek

Melyik városból érkezel (kötelező)

Érkezés időpontja
A 12, 14 és a 16 órás időpontunk betelt! Megértésüket köszönjük!

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) bemutatja:

2014. április 19-20. Palkonya – Villány

Hú!SVÉT, avagy Húsvéti kulináris kalandozások Villányban és Palkonyán
Szeretettel várjuk a Villányi borvidékre a vidéki gasztronómia lelkes rajongóit, ahol az először debütáló regionális „mini-SVÉT” gasztronómiai rendezvénysorozatunk szezonnyitó eseménye kerül sor április 19-20-án, azaz Húsvétkor.

Az idei évtől a Stílusos Vidéki Éttermiség valamennyi tagját reprezentáló „nagy” rendezvényünk mellett, – a lelkes vidéki gasztro-műhelyekkel köszönhetően – több kisebb, színes eseménnyel készülünk.

VILLÁNY

Április 19-én, 19:00-kor
Hernyák-Gere megnyitó gourmet borvacsora a Mandulában

1904261_594088617340973_823727058_n

Legyen részese Ön is ennek a különleges borvacsorának, amely a villányi Mandula Étterem és Bor-Bár „Fehérbor-Ászok Villányban” rendezvénysorozatának soron következő eseménye.

A Gere és a Hernyák család hosszú évek óta ápol szakmai és baráti kapcsolatot egymással. Ezúttal az új generáció főszereplésével Gere Andrea és Pauli Zoltán házigazdák, valamint Hernyák Tamás és Ruprecht László séf vendégszereplésével egy igazán különleges hangulatú találkozóra számíthatnak a résztvevők.

mandulakepek

A borvidékeken átívelő, egész estés íz utazáson a Gere és a Hernyák család tagjai kalauzolják végig a vendégeket.  A közösen elkészített gourmet fogások, a könnyed etyeki fehérboroktól és pezsgőktől induló, érlelt fehér, valamin „veretes” villányi vörösborokon át, az izgalmas és különleges párlatok világába érkező kulináris kaland garantáltan egyedi élményt ígér. Asztalok korlátozott számban foglalhatók az étteremben:
mandula@gere.hu

Hú!SVÉT április 20. vasárnap – VILLÁNY

Szeretettel invitáljuk Önt és családját, barátait a Stílusos Vidéki Éttermiség első regionális rendezvényére.

ÚJDONSÁG!
A résztvevő éttermek ezúttal egy 6-fogásos, tematikus Hú!Svéti menüvel készülnek melyet 12-órától 14-óráig kínálunk kedves vendégeinknek.

A gördülékeny kiszolgálás érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrációkat kizárólag a kóstoló menüre veszünk fel, kötetlen kóstolásra 14-órától a korlátozott készlet erejéig nyílik lehetőség.

A SERVICE

12:00-14:00:
Hú!Svéti hat fogásos kóstoló menü (a kényelmes kiszolgálás érdekében kizárólag előzetes foglalás szerint)
Hú!Svéti menüre a regisztráció 6000,-Ft és a kuponok átvehetőek a regisztrációkor érkezéskor.

14:30-18:00:
Sétakóstoló, gourmet falatok a résztvevő éttermek prezentálásában

RÉSZTVEVŐ ÉTTERMEK

HELYSZÍN

CROCUS Gere Bor Hotel – Mandula Étterem és Bor-Bár terasz, Villány, Diófás u. 4-12.