3. Debrecziner Gourmet Fesztivál

Szeretettel hívunk benneteket a 3. Debrecziner Gourmet Fesztiválra, amelyet Magyarország egyik legszebb fesztiválhelyszínén, a Nagyerdő hűs fái között, a Békás-tó partján június 15-17. között rendezünk meg! Kóstoljátok végig a vidéki éttermek és cukrászműhelyek csak erre az alkalomra megálmodott kínálatát egy bódító, lazulós nyári séta keretében!

Az idei esztendőben több újdonsággal is készülünk!

Idén először három napos a rendezvény, vagyis már pénteken délutántól ráhangolódhatsz egy-két pohár borral és különleges street-food fogásokkal arra, hogy milyen kúl a gourmet-élet. A regionális kínálat mellett természetesen a SVÉT tagjai-, valamint hazánk különböző részeiről érkező meghívott éttermek is részt vesznek az eseményen. Az idei év közös tematikája egy különösen izgalmas fűszer- gyógynövény-hungarikum: a létai torma.
2018 egyúttal a “Gasztronómia Éve a Villányi Borvidéken”, ezért a fesztiválunkon kiemelt szerephez jut Villány és Pécs gasztronómiája Pauli Zoli PalKonyhájának (SVÉT) köszönhetően.
ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ
Megszokott módon a Debrecziner Gourmet Fesztiválra előzetesen tudsz regisztrálni. Lényege, hogy fel tudjunk készülni az érkezésetekre és optimális körülményt biztosítsunk a gördülékeny kiszolgáláshoz. Ráadásul a regisztrációd értékét teljes egészében lefogyaszthatod. Az előzetes regisztrációd kizárólag online módon, június 14. 23:59-ig teheted meg.

Az előzetes regisztráció a belépéshez szükséges karszalagon kívül még tartalmaz kóstoló kuponokat és egy exkluzív kristály borospoharat is.

Az első 1.000 regisztrált vendégeink között értékes nyereményeket sorsolunk majd ki a rendezvényt követően!
Előzetes regisztrációért IDE kattints!
BELÉPŐJEGYEK
Ha mégis lemaradtál, ne aggódj! A helyszínen még tudsz belépőjegyet váltani, ami a rendezvény látogatására jogosít, ám nem tartalmazza a kuponokat és a kóstoló poharat.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Biztosra utazol és szeretnél mindent megtudni a fesztiál részleteiről? IDE kattintva olvashatsz a kiállítókról, az exkluzív VIP regisztrációról és a részletes programról.
A hivatalos Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!
Helyszín: Debrecen, Nagyerdő Időpont: 2018. június 15-17.