2019 február 2-án megrendezésre kerül a négy állomásos MAD GOLD tematikus vacsorák első alkalma, melynek középpontjában a pezsgők, és buborékok állnak.

Séf: Horváth Gábor, a 2017-ben a Gault Millaut “Év étterme díját” elnyerő Gusteau Kulináris Élményműhely 2 séfsipkával jutalmazott séfje.
Vendégséf: Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke, a 2018-as évben Pro Turismo díjat nyert kreatív séf.

Italsor:
Tenuta Ca’Bolani Prosecco spumante brut
Louis de Grenelle Cremant de Loire Brut
Codorniu Seleccion Raventos
Szent Tamás Kishegy Magnum 2011
Champagne Taittinger Les Folies de la Marquetterie
Marrenon Luberon – Cuvée “M” (Grenache Noir rose)

Ételek: hamarosan

A MAD GOLD kártya különleges klubtagságot biztosít a gasztronómia és borok világa iránt elkötelezett vendégek számára.
A kártya tulajdonosa jogosult:
– a 2019-es évben megrendezendő 4 tematikus vacsorán való részvételre, 35.000Ft helyett 25.000Ft/alkalom áron
– 8% általános kedvezményre cégcsoportunk minden egységénél (Gusteau Kulináris Élményműhely, Első Mádi Borház, Mad Wine, Szent Tamás Pincészet, Botrytis Hotel)
– évi egyszeri, borvásárláskor beváltható 20%-os kedvezményre

A vacsorán való részvétel MAD GOLD kártya kiváltásával 25.000 Ft/fő, kártya nélkül 35.000 Ft/fő.
A kártya díja 100.000 Ft.
Regisztráció: marketing@madgoat.hu