Kedves Vendégeink!

Szent Orbán nap alkamából egész napos eseménnyel készülünk a Gusteau Kulináris Élményműhelyben.

A program 10 órától kezdődik, a Szentek Kóstolójával. St. Andrea, Szent Donát és Szent Tamás Pincészetek kóstolója egész nap a Mádi Udvarház teraszán.

18 órától Orbán Napi Borvacsora az egri Macok Bisztró és a csopaki Szent Donát Pincészet vendégszereplésével.

Menü és Borsor:

Szent Donát Csopaki Olaszrizling 2013
Kecskesajt fehér morzsában rántva paprikakrémmel és friss salátával

Szent Donát Csopaki Kishegy Olaszrizling 2013
Libamáj terrine levendulás lilahagyma chutney-val

Szent Tamás Percze Furmint 2011
Fogas vagy Nyurgaponty bőrén sütve zellerekkel vajmorzsával

St. Andrea Hangács Bikavér 2011
Vörös boros mangalicapofa malacfüllel sárgarépával és vajon pirított vargányával

St. Andrea Merengő 2007
Muflongerinc véreshurka szósszal, érlelt bükki sajtos macokkal

Szent Tamás Aszú 2009
Kókuszos rebarbarás tartlette

Részvételi Díj: 12.000 Ft
Cím: Gusteau Kulináris Élményműhely, 3909 Mád, Batthyány u. 51.

Időpont: 2014. Május 24. szombat 18:00

Jelentkezni lehetséges:
Telefonon: +36 30 374 06 92
E-mailen: info@gusteaumuhely.com

 

ESEMÉNY :

https://www.facebook.com/events/758331164211414/?ref=22