Eltelt lassan egy hónap, ezért mi újabb menüvel állunk a vendégeink elé. Séfünk, Ruprecht Laci, ezúttal egyik kedvenc alapanyagához nyúlt, a szarvasgombához. Ahogyan azt a menüben is olvashatjátok, minden fogásban elrejti majd ezt a nemes “fűszert”. A borok ezúttal is a saját szortimentünkből lesznek felkínálva, Hernyák Laci személyes prezentálásában.

A menü:

  • Szarvasgombás mangalica májas,kacsamájjal kukoricával
  • Szarvasgombás pisztráng filé, zellerrel és zöld almával
  • Szarvasgombás derelye, Kisasszondi sajt szósszal
  • Mangalica szűz, szarvasgombás csicsókákkal
  • Lassan párolt marhanyak, lencsével, szarvasgombás káposztával
  • Szarvasgombás, házi krémes, szederre

A borsor:

  • Fehér Pinot Noir 2015
  • Sauvignon Blanc 2015
  • Szürkebarát 2015 (narancsbor)
  • Zöldveltelini 2015
  • Chardonnay 2015
  • Altberg 2015

A 6 fogásos menü ára 9.900 Ft

A 6 boros kóstoló 4.900 Ft

Érdeklődni és foglalni a következő elérhetőségeken lehetséges:
06 30 493 8117 valamint t.hernyak@gmail.com

Ezúttal is maximum 14 főnek tudunk helyet biztosítani, ezért érdemes időben foglalni.
Köszönjük:
Rupi és a Hernyák család.