Március 4-én különleges programmal várja önöket a Rosinante séfje!

Hogy mi is az a „Rosinante Séfasztal”?

Sármos séfünk, Gál Zsolt 4 különleges foagással kápráztatja el vendégeinket. Bepillantást nyerünk egy profi mesterszakács lelkébe, megtudhatjuk, hogy milyen alapanyagokkal dolgozik szívesen, és vele együtt szárnyalhatunk mi is az ízek, illatok és zamatok birodalmába.

Zsolt a fogásokon a végső simításokat a vendégek előtt fogja befejezni, és minden ételről mesél majd. Az ételekhez illő, kézműves pincészetekből származó borokat új éttermi vezetőnk, Kovács Gábor fogja kínálni.
Mikor? 2016. március 4. péntek 18:00

Hol? Rosinante Stílusos Vidéki Étterem- Szigetmonostor

Rosinante Séfasztal: „Íz és geometria”

Alma-kacsamáj lasagne

Karádi&Berger Narancsi Furmint 2013

Tokaj Erdőbénye

Bárány esszencia

Bence Birtok Olaszrizling (organikus) 2013

Badacsony Szentgyörgyhegy

Füstös rózsaszín mangalica szűz, szarvasgomba és parmezánhabos burgonyatorony

Váli Pincészet Pinot Noir 2014

Badacsonyörs

Desszert geometria: csokoládé, kávé, málna és rizs

Bolyki Pincészet Cabernet Franc 2013

Eger

és

Bolyki Pincészet Meta Téma II. szüret Egri Hárslevelű 2013

Eger

A fenti menü a fogásokhoz választott kézműves borokkal: 11 800 Ft/fő

Asztalfoglalás: a 06-26-722-00006-26-722-000 -as telefonszámon, illetve a rosinante@rosinante.hu címen február 29-ig!

Szeretettel várjuk erre a különleges estére!