Esemény kezdete: 2016/03/04
Esemény vége: 2016/03/04

Március 4-én különleges programmal várja önöket a Rosinante séfje!
Hogy mi is az a „Rosinante Séfasztal”?
Sármos séfünk, Gál Zsolt 4 különleges foagással kápráztatja el vendégeinket. Bepillantást nyerünk egy profi mesterszakács lelkébe, megtudhatjuk, hogy milyen alapanyagokkal dolgozik szívesen, és vele együtt szárnyalhatunk mi is az ízek, illatok és zamatok birodalmába.
Zsolt a fogásokon a végső simításokat a vendégek előtt fogja befejezni, és minden ételről mesél majd. Az ételekhez illő, kézműves pincészetekből származó borokat új éttermi vezetőnk, Kovács Gábor fogja kínálni.
Mikor? 2016. március 4. péntek 18:00
Hol? Rosinante Stílusos Vidéki Étterem- Szigetmonostor
Rosinante Séfasztal: „Íz és geometria”
Alma-kacsamáj lasagne
Karádi&Berger Narancsi Furmint 2013
Tokaj Erdőbénye
Bárány esszencia
Bence Birtok Olaszrizling (organikus) 2013
Badacsony Szentgyörgyhegy
Füstös rózsaszín mangalica szűz, szarvasgomba és parmezánhabos burgonyatorony
Váli Pincészet Pinot Noir 2014
Badacsonyörs
Desszert geometria: csokoládé, kávé, málna és rizs
Bolyki Pincészet Cabernet Franc 2013
Eger
és
Bolyki Pincészet Meta Téma II. szüret Egri Hárslevelű 2013
Eger
A fenti menü a fogásokhoz választott kézműves borokkal: 11 800 Ft/fő
Asztalfoglalás: a 06-26-722-00006-26-722-000 -as telefonszámon, illetve a rosinante@rosinante.hu címen február 29-ig!
Szeretettel várjuk erre a különleges estére!