garda_benkoBor-, Gasztro-, Kultúra egy helyen!
Mert mi teret engedünk a kultúrának…

A bor-, a gasztronómia-, valamint a művészetek találkozása ebben a hármas hangzatban már több alkalommal kipróbált, működő dolog. A három alap pillér érzéki randevúja egymást erősítve nyit új dimenziókat a közönség számára.

Ezt az élményt szeretnénk immár rendszeres időközönként megosztani veletek a PalKonyha-Pódium névre keresztelt alkalmi “raklap” színpadunkon.

Legyen az zene, irodalom, film, dal, egy pohár Villányi bor, és fíííínom falatok mellett lassuljunk együtt Palkonyán!

Március 27. vasárnap 12-órától 20-óráig

PalKonyha – Pódium MEGNYITÓ és TERASZ AVATÓ húsvéti lassulás

Vendég: Garda-Benkő Duó:

A duó 2007 óta játszik rendszeresen klubokban, pub-okban, fesztiválokon.

Zsolt több zenekarban is játszott az eltelt 30 évben ilyen például Ferenczi György és a Herfli Davidson,  Sonia és a Sápadtarcúak, Stuff, Traff-X, Benkő Zsolt és a  Bluesrivers, Petra Börnerova Band…stb.  Jelenleg  Harakyru Band, a Thomastik, a Janis Joplin Emlékzenekar, a Claptones  valamint a Csilingelő Band gitárosa. Több stílus keveredik játékában, a blues, funky, jazz mellett időnként country vagy rock is előfordul. Jelenleg is több produkcióban feltűnik állandó tagként vagy vendégként. Emellett tanít, hangszer bemutatókat tart és van egy blues történeti előadása, valamint egy önálló estje. A szakma elismert és közismert szereplője.

Garda Zsuzsa ’95 óta a magyar rock és blues perifériájáról eljutott az ismert, kedvelt, különleges hangi adottságokkal rendelkező énekesnők közé. A saját produkciók és feldolgozás zenekarok mellett többször dolgozott nagy nevek háttérénekeseként, mint például Omega, Kimnowak, Billentyűsök éjszakája 2., Frenreisz 60. születésnap, Janicsák Veca szimfonikus koncert. E fellépéseken többek közt Charlie, Ruzsa Magdi, Varga Miklós, Zorán, az LGT, Skorpió produkcióban énekelt.

2003 óta a Janis Joplin Emlékzenekar frontembere. 2005 óta tagja a Musicalitas Musical Társulatnak. E mellett feltűnt néhány televíziós tehetségkutató műsorban is.

A duó 2011-ben megjelentette első magyar nyelvű saját dalokat és angol nyelvű feldolgozásokat tartalmazó albumát. Már kétszer utaztak 8-10 koncertes turnéra( Szlovákia, Csehország, Németország) Idén már két újabb turné szerveződik májusban és novemberben ami már Ausztriát is érinti. Rendszeres fellépői a paksi Gastroblues Fesztiválnak, mely a hazai legrangosabb rendezvénye a műfajnak. Emellett a klubok rendszeres fellépői Budapesten és vidéken egyaránt. Idén készül el második albumuk, saját dalokkal.

Előadásaik rendkívül intenzívek, kimondottan vidám, pezsgő, emlékezetes eseményekre! Komplett show-t csinálnak, humoros és közvetlen konferansziéval összekötve a dalokat. A produkció a könnyed és virtuóz hangulattól egészen a felemelő pillanatokig utaztatja nézőit, komplett élményt nyújtva ezzel!

Belépés ingyenes!