Esemény kezdete: 2016/03/17 18:00
Esemény vége: 2016/03/17 23:30

2016. március 17-én, csütörtökön, 18:30 órakor!!!!!!!!!!!
Bocuse d’or hazai döntőjének harmadik helyezettje – Volenter István lesz a felelőse a Márciusi borvacsora étel kínálatáért!
Március 17.-én csütörtökön!
Luka Enikő kiváló borai mellé!
Asztalfoglalását kérjük időben jelezze!
Telefonon: +36 26 570 007, +36 20 390 54 18
Email:ÁTMENETILEG NEM ÜZEMEL!
Menü:
Amuse bouche
Rose 2015
Bélszín tatár, gomba kocsonya, fürj tojás
Pinot Noir 2014
Konfitált harcsa és retek, hagyma lekvár
Merlot 2014
Sertés császár, véres hurka, répa és cékla
Zweigelt 2013
Sorbet
Szarvas lábszár “gulyás”
Cabernet Sauvignon 2012
Kecskesajt, tökmag, rozmaringos étcsokoládé
Turán
“Capuccino”, mogyoró, törökméz