Két napig ismét kolbászból lesz a kerítés Debrecenben!

A fesztivál, ahol megmutatjuk, hogy a híres debreceni pároskolbász nem csak kenyérrel és mustárral jó. Várunk Titeket a debreceni és nem debreceni éttermek találkozóján a Békás-tó hangulatos partján.
Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere:különleges fogások debrecenivel, jó borok, a magyar gasztronómia legismertebb arcai, koncertek, móka és kacagás!!
Kóstoljátok meg az igazi Debreczinert a legeredetibb helyen, Debrecenben!

Hazánk első nemzeti parkja a Hortobágy, amely egyben Közép-Európa legnagyobb füves pusztája is. Az itt nevelkedett magyar szürkemarha, racka, bivaly és gyöngytyúk kurrens alapanyaga a gasztronómiának. A Debrecziner Gourmet Fesztiválon résztvevő éttermek idén a Hortobágyra jellemző húsokból készítik el a minden bizonnyal bombasztikus főfogásukat! Megkóstolod?

Részletes program itt!