Több mint negyedszáz kiállító – köztük a Bocuse d’Or idei szakácsversenyén 12. helyen végzett Pohner Ádám séf – ételeivel is találkozhat a közönség június 14. és 16. között a debreceni Nagyerdőben, a 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon. A rendezvény célja megmutatni, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról és food truckokról vagy kiváló kistermelőkről.
A szervezők és a résztvevők egyaránt hozzá kívánnak járulni ahhoz, hogy Debrecen kulináris hagyománya a modern gasztronómiai irányzatok részévé váljon, és rendszeres alkalom nyíljon annak megismerésére. Teszik azt annak a meggyőződésnek a szellemében, hogy a fejlett gasztronómia jövője a minőségi helyi kistermelőkre épül. A három napos fesztiválon a legismertebb magyar séfek, éttermek folyamatosan új utakat keresve kreatív módon készítik el saját ételeiket. Idén a Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként budapesti sztáréttermek is bemutatkoznak.

A Debrecziner Gourmet Fesztiválra érdemes előzetesen a kedvezményes belépésre feljogosító karszalagot megvásárolni! Ennek köszönhetően idejében biztosítod a helyedet a rendezvényre és a karszalagod mellé a helyszínen egy logózott boros poharat is kapsz! Sőt! Az előzetes jegyvásárlók között további értékes nyereményeket is kisorsolunk!

Infók és regisztráció itt!