Villányi borest Kiss Gábor Pincészetével

2016. április 21-én, csütörtökön, 18:30 órakor

Közreműködik Kiss Gábor „Juniborász” és Ruprecht László séf

Menü:

364 Rosé 2015
Kamillával pácolt zöldspárga sült szalonnával, cézár habbal

364 Rouge 2014
Burgundi harcsa pogácsa zsályával, füstölt paprikával

52 Rouge 2013
Szaftos sertésláb kacsamájjal, szegfűszeges borsóval, édeskömény krémmel

Enigma 2013
Ánizsos nyúlcomb rántott velővel, fokhagyma szárral és sült céklával

Code 2013
Szarvasgombás vaddisznó roló vörösboros paprikás burgonyával
?
Vadborsos csokoládé mousse, tamarindos meggy fagylalttal

Részvételi díj: 14.900,- Ft /fő

Az ár tartalmazza a Walter szikvíz és a Cagliari kávé fogyasztását, valamint a felszolgálási díjat.

Walter etikett:

A vacsora 18:30 órától 23:00 óráig tart. Kérjük kedves vendégeinket, hogy pontosan érkezzenek, mert a vacsorát a legjobb minőség érdekében, egyszerre szeretnénk felszolgálni.

A rendezvényre való jelentkezését elérhetőségeink egyikén 2016. április 20-ig teheti meg. A részvételi lehetőség limitált (max. 45 fő), ezért a jelentkezési határidőig vendéglőnkben nyitvatartási időben készpénzben befizetett vagy bankszámlaszámunkra (Gastro-Walter Kft., 65700103-10124897 Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet) átutalt részvételi díj esetében tekinthető véglegesnek foglalása.
Sofőrszolgálat igénybevételét, kérjük előre jelezze!