A Magyar Konyha magazin
és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT)
3. konferenciája

Fenntarthatóság-regionalitás-márkaépítés
Klíma és konyha
A klímaváltozás hatásai a gasztronómiára

Fenntarthatóság-regionalitás-márkaépítés
Klíma és konyha
A klímaváltozás hatásai a gasztronómiára

Program:

10–16 óra
Konferencia
Közben termékbemutató és vásár
12 óra
A Magyar Konyha magazin 2019. évi
Termelői Díjának átadása
19 óra
Gálavacsora magyar termelők termékeiből
Időpont: 2019. december 5.
Helyszín: Székesfehérvár, Hiemer-ház, Oskola u. 2–4.
Műsorvezető: Borbás Marcsi

SZAKÁCSOK ÉS TERMELŐK KONFERENCIÁJA
A PIAC KONYHÁJA
A konferencián való részvétel ingyenes,
de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: bago.zsofia.svet@gmail.com címen
2019. november 25-ig.

LETÖLTHETŐ MEGHÍVÓ ITT! (PDF)

Részletek itt!