A PalKonyha összehozta Magyarország legmenőbb sztár séfeit és bártendereit, hogy rendhagyó módon egy italokkal kísért menüsort mutassanak be a közönségnek. A kreativitásnak csak a képzelet szabott határt! A séfek kreációi által inspirált koktélokkal kísért gourmet ételsor egészen egyedi élményt okozott a közönségnek.

Résztvevő séfek és bártenderek:

  • Tatai Robi (Séfek séfe győztese, Szlovákia) – Csóka Richárd, Józsi Erik (Szomszéd, Győr)
  • Bíró Lajos (Vendéglő a Kisbíróhoz, Bock Bisztró) – Nagy Zoltán (Boutiq Bár, Budapest)
  • Pataky Péter (Meatology) – Schok Norbert (WhiskyNet)
  • Macsinka János (Macok Bisztró, Eger) – Krómy Kornél (Filter Jegybár Pécs)
  • Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta, Encs) – Varga Krisztina (Babka Budapest)
  • Krausz Gábor (Séfek séfe, BRKLYN Budapest) – Horváth Zsolt (Bacardi)

Külön köszönjük a további barátilag csatlakozó szakembernek a közreműködést:

  • Nemesvölgyi Attila (Babka Budapest) a szervezést és a szakmaiságot
  • Takács Gábor (Viator Étterem és Bor-Bár Pannonhalma) profi service-t
  • Horváth Zsolt (KicsiZsó, Bodrogsmoker) a bbq háttérmunkát
  • Domján Richárd (Félix Budapest) a jókedvet és a segítséget.

Példás szakmai összefogás a gasztronómia és a bárkultúra népszerűsítése céljából. Jó volt együtt!

Szindbád további képei itt.